Hoveniersbedrijf De Tuinkabouter

Diensten

Bel mij

Onderhoud is het behoud van uw tuin

Toch wil of kan niet iedereen zijn tuin goed onderhouden. Dit is jammer, want een goed aangelegde tuin is vaak een grote investering en achterstallig onderhoud kan op termijn grote kosten met zich mee brengen. Hoveniersbedrijf “De Tuinkabouter” kan dit onderhoud voor u verzorgen.

Wij kunnen veel voor u verzorgen

Door gebruik van de juiste natuurlijke meststoffen ontstaan gezonde groeiomstandigheden voor de beplanting, waardoor ziekte en problemen als mosvorming in het gazon tot een minimum worden beperkt. Vaste planten bloeien en groeien mooier na scheuren, verplanten en bemesten.

Wij bieden u veel mogelijkheden, zoals: onkruidbeheersing; gazononderhoud, bemesting; snoeibeurten in voor- en najaar; vakantieonderhoud, zodat u na de vakantie niet direct in de tuin hoeft te werken; het verzorgen van uw vijver; maar ook het jaarrond verzorgen van uw tuin. Het onderhoud kan gebeuren op afroep, maar onderhoudscontracten behoren ook tot de mogelijkheden. Informeer eens vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen

N

Onderhoudsarm ontwerp

N

Aanleg

N

Onderhoud

N

Vijvers

N

Waterpartijen

N

Bestrating

N

Snoeien

N

Rooien

N

Advies

N

Verlichting

N

Beregeningsinstallaties

Ook voor stormschade bent u bij ons aan het juiste adres

Gelukkig komt het niet vaak voor in Nederland, extreme stormen zoals deze in februari 2022. Maar als ze dan langskomen en voor stormschade zorgen kun je gelukkig rekenen op onze inzet! Bij levensbedreigende situaties belt u natuurlijk eerst de brandweer, maar als de stormschade daarna geruimd moet worden staan wij graag voor u klaar!