Hoveniersbedrijf De Tuinkabouter

Over mij

Bel mij

Uw ervaren hovenier in Epe

Als ervaren hovenier heb ik al veel tuinen ontworpen en aangelegd in de regio Epe. Hierdoor is mijn hoveniersbedrijf De Tuinkabouter inmiddels een gevestigde naam geworden in zo’n 25 kilometer rond Epe. Kwaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel. Eerlijkheid in mijn objectieve adviezen is bij mij aangeboren. Dit is nodig om uw droomtuin geheel naar uw wensen vorm te geven. Maatwerk in ontwerp en aanleg van een tuin zijn voor mij vanzelfsprekend.

Professioneel tuinontwerp en duidelijke communicatie

Een goed ontworpen en aangelegde tuin is voor veel mensen een goede manier om te ontsnappen aan de drukte in de huidige samenleving

Ik werk voornamelijk voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen mij inschakelen voor groenvoorziening. Alle tuinontwerpen kan ik in eigen beheer (laten) uitvoeren. Door een 3-D ontwerp op de computer wordt het direct visueel voor de opdrachtgever hoe de uiteindelijke tuin of groenvoorziening eruit komt te zien. In de 25 jaar van mijn werkzaamheden als hovenier heb ik mij alle aspecten van het hoveniersvak eigen gemaakt.

Door deze veelzijdigheid heeft u nooit te maken met een wirwar van contactpersonen. U heeft altijd maar één aanspreekpunt wat een duidelijke communicatie en een snelle voortgang van een klus of project mogelijk maakt. Een goed ontworpen en aangelegde tuin is voor veel mensen een goede manier om te ontsnappen aan de drukte in de huidige samenleving.

Aanleg sierbestrating en onderhoud van de tuin

Ik verzorg graag de sierbestrating voor u. Hierdoor kunt u plaatsnemen op uw terras. Als u geen tijd of zin heeft voor het onderhoud van de tuin en toch in alle seizoenen van de tuin wilt kunnen genieten dan verzorg ik graag het volledige tuinonderhoud voor u. U heeft er zelf geen omkijken naar. Een goede keuze zijn onderhoudscontracten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van periodiek onderhoud op tijden dat het u uitkomt en de tuin blijft in optimale conditie.

Treft u na uw vakantie een wildernis aan dan is het plezier van de vakantie misschien snel vergeten. Laat mij uw tuin tijdens uw vakantie onderhouden zodat u meer tijd heeft om de vakantiefoto’s te bekijken in plaats van direct aan de slag te moeten in de tuin.

Vijver en verlichting

Een absolute verfraaiing van uw tuin is een vijver of waterpartij. Ik leg deze graag voor u aan. In warme zomers moet de tuin vaak gesproeid worden. Een goed alternatief is een automatische beregeningsinstallatie. Informeert u naar de mogelijkheden. Ook voor de aanleg van functionele verlichting en sfeerverlichting in de tuin kunt u rekenen op mijn vakmanschap.

Bomen rooien

Heeft u een boom die uit zijn krachten is gegroeid of ziek is? Dan bestaat er een risico voor de veiligheid voor uzelf en passanten. In veel gevallen is het rooien van de boom dan de enige oplossing. De achtergebleven stronk wordt desgewenst vakkundig weggefreesd.

U kunt altijd rekenen op een goede nazorg. Is iets niet geheel naar uw zin of heeft u aanvullende wensen? Dan keer ik gewoon terug om het één en ander op te lossen.