Hoveniersbedrijf De Tuinkabouter

Beoordelingen

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
6 december 2023

Harry heel veel ervaring en is echt goed in wat hij doet, onze tuin is helemaal ontworpen, opgezet en helemaal afgerond van A tot Z. Harry je bent niet alleen klant vriendelijk, maar levert echt goed werk af. Bedankt voor alles groetjes Tim en Lisa

Tim

Bosbesstraat Epe

Rated 5,0 out of 5
6 december 2023

Ineens werd het mij te veel. Ook dankzij het slechte weer. Wat een gedoe zo”n tuin onderhoud, Daarom heb ik de Tuinkabouter uitgekozen, Wat een vakmensen.!!! Binnen twee uur hebben twee mannen hard gewerkt, en het resultaat mag er zijn. Alles ruimen ze weer op, en nemen ze zelf mee. je blijft niet zitten met de troep en groenafval. Vakmensen om aan te bevelen, dat doe ik bij deze.

Bedankt mannen, Tuinkabouters.!!! Groeten Anna

Anna Nijhof-Jager

Zeer tevreden, 10+

Rated 5,0 out of 5
6 december 2023

Mijn vader kan het onderhoud van zijn tuin helaas niet zelf meer bijhouden. Op zaterdagmiddag (!) kwam Harry langs voor het opmaken van een offerte voor de tuin van mijn vader. Op dat moment waren wij bezig met het ‘handmatig’ uitgraven van een appelboom die eruit moest. Harry bood direct zijn hulp aan om hier ff mee te helpen. Hij had de graafmachine toevallig nog bij zich. Binnen No-time was de boom eruit. Hoe klantvriendelijk is dit! Offerte snel binnen, werk binnen 2 weken uitgevoerd en mijn vader ontzettend blij met de 3 mannen die hem zijn tuin, waar hij zo van kan genieten, hebben teruggegeven! Tot in het najaar! Een bedrijf dat ik zéker zou aanbevelen! Harry en de andere 2 mannen, bedankt!

D. Kuipers

Glazenmaker Epe

Rated 5,0 out of 5
6 december 2023

Nette mannen, snelle offerte, snel zaken gedaan en komen afspraken netjes na. Hebben netjes gewerkt en mooi werk afgeleverd met als resultaat een mooi strak (kunst) gazon ! Aanrader ! Bedankt heren !

Edo

Ben heel erg tevreden over de aanleg van mijn tuin. Harry en de mannen hebben goed werk afgeleverd, ging allemaal erg snel, maar ja ze kwamen ook met velen waar ik heel blij mee was. Ook de planten zijn mooi, mocht mee om dit uit te zoeken. Ze denken ook

Rated 5,0 out of 5
6 december 2023

zeer tevreden, de tuinkabouter is echt een aanrader.

Karin Vijge
4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 7 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%